BILTEN

dugmeRegistraCirilica

 

 

 

 

 

 

 

 

skupstinalogogif

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

sglasnik

 

ДОПУНА ЗАКОНА О ДЈЕЧЈОЈ ЗАШТИТИ НИЈЕ ДОБИЛА ПОДРШКУ СКУПШТИНЕ У ПРВОМ ЧИТАЊУ, РАДИЋЕ СЕ НОВИ ПРОПИС

mala Foto nastavak 52.rsСкупштина Брчко дистрикта БиХ у наставку 52. редовне сједнице није усвојила Нацрт закона о допуни Закона о дјечјој заштити у првом читању.

ОДОБРЕНО ДОДАТНО КРЕДИТНО ЗАДУЖЕЊЕ ЗА ПРОЈЕКАТ „ВОДОСНАБДИЈЕВАЊЕ БРЧКО“

mala DSC 0377Скупштина Брчко дистрикта БиХ је на започетој 52. редовној сједници усвојила Oдлуку о додатном кредитном задужењу Дистрикта код Европске банке за обнову и развој за реализацију пројекта „Водоснабдијевање Брчко“.  Додатно кредитно задужење је исто као и првобитно и износи 6 500 000 евра.

ДНЕВНИ РЕД И МАТЕРИЈАЛ ЗА 52. РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ

Расположиви радни материјал преузмите OВДЈЕ.

Сједница ће се одржати по завршетку наставка 51. сједнице Скупштине Брчко дистрикта БиХ заказаног за 9. новембар 2023. године (четвртак) с почетком у 11 часова, у скупштинској сали за сједнице.   

ОДРЖАН ПРИПРЕМНИ САСТАНАК, УТВРЂЕН ДНЕВНИ РЕД ЗА 52. РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ

mala Foto 3 pripremni za 52.rsУ четвртак, деветог новембра, с почетком у 11 часова,  биће одржан други наставак 51. редовне сједнице Скупштине Брчко дистрикта БиХ, а по окончању ове сједнице Скупштина ће започети 52. редовно засједање, договорено је данас на припремном састанку шефова посланичких клубова на којем је утврђен и дневни ред за 52. редовну сједницу.

ОДРЖАН ПРВИ НАСТАВАК 51. РЕДОВНОГ ЗАСЈЕДАЊА, К ЗНАЊУ ПРИМЉЕНО ШЕСТ РЕВИЗОРСКИХ ИЗВЈЕШТАЈА

mala Foto sjednica Скупштина Брчко дистрикта БиХ  је у првом наставку 51. редовног засједања примила к знању извјештаје о ревизији финансијског пословања у 2022. години Полиције, Канцеларије координатора Брчко дистрикта при Савјету министара БиХ и четири Владина одјељења.

ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОТВОРИО 40. ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ ТЕАТАРСКЕ СУСРЕТЕ

mala DSC 0314 002Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић отворио је 40. Интернационалне театарске сусрете који су почели синоћ представом „Мој син само мало спорије хода“ Сарајевског ратног театра „САРТР“.