Video Skupštine Brčko distrikta BiH

Ovdje možete pogledati promotivni video Skupštine Brčko distrikta BiH. Više snimaka možete potražiti na našem You Tube kanalu. Skupština Brčko distrikta BiH.

ODLUKA O ODRŽAVANJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU PRORAČUNA

Opširnije...

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU UŠAO U SKUPŠTINSKU PROCEDURU, JAVNE RASPRAVE 18., 20. I 22. LISTOPADA

mala Foto 2 10. VS Prijedlog proračuna Brčko distrikta za 2023. godinu u iznosu od 281 381 660 KM ušao je u skupštinsku proceduru i o njemu će se u iduća dva mjeseca preko javnih rasprava moći izjasniti i građani Distrikta.

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić rekao je da je Prijedlog proračuna ušao u skupštinsku proceduru sukladno statutarnim i zakonskim rokovima te da se kampanja za opće izbore nije odrazila na redoviti rad institucija Brčko distrikta.

Opširnije...

ČESTITKA PREDSJEDNIKA I DOPREDSJEDNIKA SKUPŠTINE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA UČITELJA

Svim učiteljicama i učiteljima i svima ostalima koji kroz obrazovni sustav doprinose obrazovanju djece i mladih želimo sretan 5. listopada, Međunarodni dan učitelja.

Opširnije...

10. IZVANREDNA SJEDNICA SKUPŠTINE

Preuzmite materijal OVDJE!

 

Sjednica će se održati prije početka nastavka 30. redovite sjednice Skupštine Brčko distrikta BiH zakazanog za 5. listopada 2022. godine (srijeda) s početkom u 10 sati, u skupštinskoj dvorani za sjednice.

Za sjednicu predlažem sljedeći:

D N E V N I   R E D

 

  1. RAZMATRANJE PRIJEDLOGA PRORAČUNA BRČKO DISTRIKTA BiH ZA 2023. GODINU – izvjestitelj gradonačelnik.

POČELA GRADNJA PRVOG SVEUČILIŠNOG KAMPUSA U BRČKOM

mala Foto 1 kampus kamen temeljacU Brčko distriktu počela je gradnja prvog sveučilišnog kampusa u vlasništvu Europskog sveučilišta.

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić, koji je položio kamen temeljac za gradnju ovog kampusa zajedno s dogradonačelnikom Antom Domićem i osnivačem Europskog sveučilišta Nedeljkom Stankovićem, rekao je da bi ovo trebao biti i početak gradnje kvalitetnog visokoškolskog obrazovnog procesa na prostoru Distrikta.

Opširnije...

UPUTA BIRAČIMA KOJIMA JE POTREBNA POMOĆ DRUGE OSOBE ZA OSTVARIVANJE BIRAČKOG PRAVA

 mala foto izbornaPoštovani sugrađani,

 da biste ostvarili svoje biračko pravo uz pomoć druge osobe na dolazećim Općim izborima 2022. godine u Bosni i Hercegovini koji se održavaju 2. listopada 2022. godine, sukladno provedbenim aktima Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine, obavješćujemo vas da je potrebno:

Opširnije...