Видео Скупштина Брчко дистрикта БиХ

Овдје можете погледати промотивни видео Скупштине Брчко дистрикта БиХ. Више видео записа можете пронаћи на нашем You Tube каналу. Скупштина Брчко дистрикта БиХ

ОДЛУКА О ОДРЖАВАЊУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О ПРЕДЛОГУ БУЏЕТА

Опширније...

ПРЕДЛОГ БУЏЕТА ЗА 2023. ГОДИНУ УШАО У СКУПШТИНСКУ ПРОЦЕДУРУ, ЈАВНЕ РАСПРАВЕ 18, 20. И 22. ОКТОБРА

mala Foto 2 10. VS Предлог буџета Брчко дистрикта за 2023. годину у износу од 281.381.660 КМ ушао је у скупштинску процедуру и о њему ће се у наредна два мјесеца путем јавних расправа моћи изјаснити и грађани Дистрикта.

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић рекао је да је Предлог буџета ушао у скупштинску процедуру у складу са статутарним и законским роковима те да се кампања за опште изборе није одразила на редован рад институција Брчко дистрикта.

Опширније...

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА И ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СКУПШТИНЕ ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА УЧИТЕЉА

Свим учитељима и свима осталима који кроз образовни систем доприносе образовању дјеце и младих желимо срећан 5. октобар, Међународни дан учитеља.

Опширније...

10. ВАНРЕДНA СЈЕДНИЦA СКУПШТИНЕ

Преузмите материјал OВДЈЕ!

 

Сједница ће се одржати прије почетка наставка 30. редовне сједнице Скупштине Брчко дистрикта БиХ заказаног за 5. октобар 2022. године (сриједа) с почетком у 10 часова, у скупштинској сали за сједнице.

За сједницу предлажем сљедећи:

Д Н Е В Н И   Р Е Д

 

  1. РАЗМАТРАЊЕ  ПРЕДЛОГА БУЏЕТА БРЧКО ДИСТРИКТА БиХ ЗА 2023. ГОДИНУ – извјестилац градоначелник

ПОЧЕЛА ГРАДЊА ПРВОГ УНИВЕРЗИТЕТСКОГ КАМПУСА У БРЧКОМ

mala Foto 1 kampus kamen temeljacУ Брчко дистрикту почела је градња првог универзитетског кампуса у власништву Европског универзитета.

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић, који је положио камен темељац за градњу овог кампуса заједно са замјеником градоначелника Антом Домићем и оснивачем Европског универзитета Недељком Станковићем, рекао је да би ово требало да буде и почетак градње квалитетног високошколског образовног процеса на простору Дистрикта.

Опширније...

УПУТСТВО БИРАЧИМА КОЈИМА ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ ДРУГОГ ЛИЦА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ БИРАЧКОГ ПРАВА

mala foto izbornaПоштовани суграђани,

Да бисте остварили своје бирачко право уз помоћ другог лица на предстојећим Општим изборима 2022. године у Босни и Херцеговини, који се одржавају 2. октобра 2022. године, обавјештавамо вас да је у складу са актима за спровођење Централне изборне комисије Босне и Херцеговине потребно:

Опширније...